Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Vegan Cupcakes Recept
Heerlijke vegan cupcakes die iedereen kan maken.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
20
minuten
min
Totale Tijd:
35
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
12
cupcakes
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Cupcakes
1.5
cups
All-purpose flour
1
cup
Sugar
1
teaspoon
Baking powder
0.5
teaspoon
Baking soda
0.5
teaspoon
Salt
1
cup
Almond milk
0.5
cup
Vegetable oil
1
tablespoon
Apple cider vinegar
2
teaspoon
Vanilla extract
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C (350°F). Bekleed een muffinvorm met papieren vormpjes.
In een grote kom, meng bloem, suiker, bakpoeder, baking soda en zout.
Voeg amandelmelk, plantaardige olie, appelciderazijn en vanille-extract toe. Meng goed tot een glad beslag.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes.
Bak 20 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Laat volledig afkoelen op een rooster.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
2
g
|
Fat:
8
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Sodium:
150
mg
|
Potassium:
50
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
18
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Vegan, Veganistisch
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!