Ga terug
+ servings
vegan-cupcakes-recept

Vegan Cupcakes Recept

Heerlijke vegan cupcakes die iedereen kan maken.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 12 cupcakes
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Cupcakes

  • 1.5 cups All-purpose flour
  • 1 cup Sugar
  • 1 teaspoon Baking powder
  • 0.5 teaspoon Baking soda
  • 0.5 teaspoon Salt
  • 1 cup Almond milk
  • 0.5 cup Vegetable oil
  • 1 tablespoon Apple cider vinegar
  • 2 teaspoon Vanilla extract

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (350°F). Bekleed een muffinvorm met papieren vormpjes.
  2. In een grote kom, meng bloem, suiker, bakpoeder, baking soda en zout.
  3. Voeg amandelmelk, plantaardige olie, appelciderazijn en vanille-extract toe. Meng goed tot een glad beslag.
  4. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes.
  5. Bak 20 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Laat volledig afkoelen op een rooster.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 2g | Fat: 8g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 18g | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Vegan, Veganistisch
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!