Ga terug
+ servings
spinazie-en-ricotta-bladerdeeg-recept

Spinazie en Ricotta Bladerdeeg Recept

Heerlijk bladerdeeg gevuld met spinazie en ricotta, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg ontdooid
  • 200 g spinazie vers
  • 250 g ricotta
  • 1 stuk ei geklopt
  • 1 snuf zout
  • 1 snuf peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat.
  3. In een mengkom, combineer de spinazie, ricotta, zout en peper.
  4. Verdeel het spinazie-ricotta mengsel over het bladerdeeg.
  5. Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk met het geklopte ei.
  6. Bak in de oven voor 25 minuten of tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 12g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 400mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 150mg | Iron: 3mg

Trefwoorden

Spinach, Ricotta, Bladerdeeg, Spinazie, Ricotta
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!