Spinazie en Ricotta Bladerdeeg Recept
Heerlijk bladerdeeg gevuld met spinazie en ricotta, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak bladerdeeg ontdooid
- 200 g spinazie vers
- 250 g ricotta
- 1 stuk ei geklopt
- 1 snuf zout
- 1 snuf peper
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat.
In een mengkom, combineer de spinazie, ricotta, zout en peper.
Verdeel het spinazie-ricotta mengsel over het bladerdeeg.
Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk met het geklopte ei.
Bak in de oven voor 25 minuten of tot goudbruin.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 12g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 400mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 150mg | Iron: 3mg
Spinach, Ricotta, Bladerdeeg, Spinazie, Ricotta