Restjes Halloween Snoepreep Blondies Recept
Een heerlijke manier om je overgebleven Halloween-snoepjes op te maken in een zoete, kleverige blondie.
Print Recept
Pin Dit
Blondies Ingrediënten
- 115 g boter gesmolten
- 200 g lichtbruine suiker
- 1 tl vanille-extract
- 1 stuk ei
- 125 g bloem
- ½ tl bakpoeder
- ¼ tl zout
- 200 g overgebleven Halloween-snoepjes gehakt
Verwarm de oven voor op 175°C (350°F). Vet een bakvorm in of bekleed met bakpapier.
Smelt de boter en meng met de lichtbruine suiker in een grote kom.
Voeg het vanille-extract en het ei toe, en meng goed.
Zeef de bloem, bakpoeder en zout samen en voeg toe aan het botermengsel. Meng tot een glad beslag.
Spatel de gehakte Halloween-snoepjes door het beslag.
Giet het beslag in de voorbereide bakvorm en bak 25 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat volledig afkoelen voordat je in stukken snijdt en serveert.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 2g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Blondies, Halloween, Snoepreep