Ga terug
+ servings
restjes-halloween-snoepreep-blondies-recept

Restjes Halloween Snoepreep Blondies Recept

Een heerlijke manier om je overgebleven Halloween-snoepjes op te maken in een zoete, kleverige blondie.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 40 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Blondies Ingrediënten

  • 115 g boter gesmolten
  • 200 g lichtbruine suiker
  • 1 tl vanille-extract
  • 1 stuk ei
  • 125 g bloem
  • ½ tl bakpoeder
  • ¼ tl zout
  • 200 g overgebleven Halloween-snoepjes gehakt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 175°C (350°F). Vet een bakvorm in of bekleed met bakpapier.
  2. Smelt de boter en meng met de lichtbruine suiker in een grote kom.
  3. Voeg het vanille-extract en het ei toe, en meng goed.
  4. Zeef de bloem, bakpoeder en zout samen en voeg toe aan het botermengsel. Meng tot een glad beslag.
  5. Spatel de gehakte Halloween-snoepjes door het beslag.
  6. Giet het beslag in de voorbereide bakvorm en bak 25 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  7. Laat volledig afkoelen voordat je in stukken snijdt en serveert.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 2g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Blondies, Halloween, Snoepreep
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!