Ga terug
+ servings
recept-voor-bladerdeegrol-met-spruitjes-en-feta

Recept voor Bladerdeegrol met Spruitjes en Feta

Een heerlijke bladerdeegrol gevuld met spruitjes en feta, perfect voor een lichte maaltijd of als bijgerecht.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 40 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
  • 200 g spruitjes gehalveerd
  • 100 g feta verkruimeld
  • 1 stuk ei losgeklopt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • naar smaak zout en peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat.
  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de spruitjes 5 minuten.
  4. Verdeel de spruitjes en feta over het bladerdeeg.
  5. Rol het bladerdeeg op en bestrijk met het losgeklopte ei.
  6. Bak 25 minuten in de oven tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 10g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 400mg | Potassium: 300mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Bladerdeeg, Puff Pastry
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!