Recept voor Bladerdeeg met Worst en Kip
Een eenvoudig en smakelijk recept voor bladerdeeg gevuld met worst en kip.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 1 pak bladerdeeg ontdooid
- 200 g kipfilet in blokjes gesneden
- 200 g worst in plakjes gesneden
- 1 stuk ei losgeklopt
- 1 tl zout
- 1 tl peper
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Verdeel de kip en worst over het bladerdeeg.
Bestrooi met zout en peper.
Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk met het losgeklopte ei.
Bak in de oven gedurende 25 minuten of tot goudbruin en gaar.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 20g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 800mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg