Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Recept voor Bladerdeeg met Worst en Kip
Een eenvoudig en smakelijk recept voor bladerdeeg gevuld met worst en kip.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minutes
mins
Kooktijd:
25
minutes
mins
Totale Tijd:
40
minutes
mins
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Dutch/Nederlands
Porties:
4
porties
Calorieën:
450
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
1
pak
bladerdeeg
ontdooid
200
g
kipfilet
in blokjes gesneden
200
g
worst
in plakjes gesneden
1
stuk
ei
losgeklopt
1
tl
zout
1
tl
peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Verdeel de kip en worst over het bladerdeeg.
Bestrooi met zout en peper.
Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk met het losgeklopte ei.
Bak in de oven gedurende 25 minuten of tot goudbruin en gaar.
Voedingswaarde
Calories:
450
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
20
g
|
Fat:
25
g
|
Saturated Fat:
10
g
|
Cholesterol:
80
mg
|
Sodium:
800
mg
|
Potassium:
300
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
2
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Vitamin C:
5
mg
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Bladerdeeg, Puff Pastry
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!