Go Back
+ servings
recept-voor-bladerdeeg-met-worst-en-kip

Recept voor Bladerdeeg met Worst en Kip

Een eenvoudig en smakelijk recept voor bladerdeeg gevuld met worst en kip.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minutes
Kooktijd: 25 minutes
Totale Tijd: 40 minutes
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 450 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg ontdooid
  • 200 g kipfilet in blokjes gesneden
  • 200 g worst in plakjes gesneden
  • 1 stuk ei losgeklopt
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  3. Verdeel de kip en worst over het bladerdeeg.
  4. Bestrooi met zout en peper.
  5. Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk met het losgeklopte ei.
  6. Bak in de oven gedurende 25 minuten of tot goudbruin en gaar.

Voedingswaarde

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 20g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 800mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Bladerdeeg, Puff Pastry
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!