Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Pindakaas Cupcakes Recept
Heerlijke pindakaas cupcakes die perfect zijn voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
20
minuten
min
Totale Tijd:
35
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
12
servings
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Cupcake Ingrediënten
200
g
Bloem
100
g
Suiker
100
g
Boter
op kamertemperatuur
2
Eieren
100
g
Pindakaas
1
tl
Bakpoeder
1
tl
Vanille-extract
120
ml
Melk
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C en vet een muffinblik in of gebruik papieren vormpjes.
Klop de boter en suiker samen tot een luchtig mengsel.
Voeg de eieren één voor één toe en klop goed na elke toevoeging.
Voeg de pindakaas en vanille-extract toe en meng goed.
Zeef de bloem en bakpoeder samen en voeg dit afwisselend met de melk toe aan het beslag. Meng tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over de muffin vormpjes en bak 20 minuten of tot een satéprikker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster voordat je ze serveert.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
5
g
|
Fat:
12
g
|
Saturated Fat:
5
g
|
Cholesterol:
40
mg
|
Sodium:
150
mg
|
Potassium:
200
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
15
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Cupcakes, Pindakaas
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!