Ga terug
+ servings
pannenkoekenstroop-recept

Pannenkoekenstroop Recept

Een eenvoudig recept voor heerlijke pannenkoekenstroop.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale Tijd: 15 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 servings
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Syrup Ingredients

  • 200 g Brown Sugar
  • 100 ml Water
  • 1 tablespoon Butter
  • 1 teaspoon Vanilla Extract

Instructies 

  1. Combineer de bruine suiker en water in een steelpan.
  2. Breng aan de kook en laat 5-7 minuten sudderen.
  3. Voeg de boter en vanille-extract toe, roer goed door.
  4. Laat afkoelen en serveer over pannenkoeken.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 38g | Fat: 1g | Saturated Fat: 0.5g | Cholesterol: 2mg | Sodium: 10mg | Potassium: 50mg | Sugar: 37g | Calcium: 20mg | Iron: 0.3mg

Trefwoorden

Pannenkoekenstroop, Pancake Syrup
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!