Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Nutella Deeg Kerstboom Recept
Een heerlijke en feestelijke Nutella kerstboom gemaakt van bladerdeeg.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minutes
mins
Kooktijd:
20
minutes
mins
Totale Tijd:
35
minutes
mins
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
European, Europees
Porties:
8
servings
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
2
vellen
Bladerdeeg
200
g
Nutella
1
stuk
Ei
losgeklopt
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Rol het eerste vel bladerdeeg uit op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Besmeer het bladerdeeg met Nutella.
Leg het tweede vel bladerdeeg bovenop het eerste vel.
Snijd de vorm van een kerstboom uit het deeg.
Snijd aan beide kanten van de boom horizontale stroken, maar laat de middenstam intact.
Draai elke strook een paar keer om een spiraal te vormen.
Bestrijk de kerstboom met het losgeklopte ei.
Bak de kerstboom 20 minuten in de voorverwarmde oven, of tot hij goudbruin is.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
4
g
|
Fat:
12
g
|
Saturated Fat:
6
g
|
Cholesterol:
35
mg
|
Sodium:
150
mg
|
Potassium:
150
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
15
g
|
Vitamin A:
100
IU
|
Calcium:
40
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Christmas, Kerstmis
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!