Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
New York Style Pizzadeeg Recept
Dit is een recept voor een klassieke New York Style pizzadeeg.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
20
minuten
min
Kooktijd:
15
minuten
min
Totale Tijd:
35
minuten
min
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Pizzadeeg Ingrediënten
500
g
Bloem
325
ml
Water
lauw
2
tl
Zout
1
tl
Suiker
7
g
Droge gist
2
el
Olijfolie
Instructies
1. Meng de bloem, zout en suiker in een grote mengkom.
2. Los de gist op in het lauwe water en voeg toe aan de droge ingrediënten.
3. Voeg de olijfolie toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is.
4. Laat het deeg rijzen in een ingevette kom, afgedekt met een vochtige doek, gedurende 1-2 uur of tot het in omvang verdubbeld is.
5. Verwarm de oven voor op 250°C (482°F).
6. Verdeel het deeg in porties, rol uit en leg op een bakplaat.
7. Bak de pizzabodems 10-15 minuten tot ze goudbruin zijn.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
50
g
|
Protein:
8
g
|
Fat:
4
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Sodium:
400
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
1
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
3
mg
Trefwoorden
Pizza, Pizzadeeg
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!