Kaas Vijg Bladerdeeg Hapjes Recept
Heerlijke bladerdeeghapjes gevuld met kaas en vijgen, perfect voor een feestje of als snack.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 1 pak bladerdeeg ontdooid
- 100 g kaas geraspt
- 4 stuks vijgen in plakjes
- 1 stuk ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Verdeel de geraspte kaas over het bladerdeeg.
Leg de plakjes vijg op de kaas.
Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk met het losgeklopte ei.
Bak de hapjes in de oven gedurende 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 8g | Fat: 15g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 150mg | Iron: 1mg