Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaans Pizzadeeg Recept
Dit is een eenvoudig recept voor authentiek Italiaans pizzadeeg.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
10
minuten
min
Totale Tijd:
25
minuten
min
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Italian, Italiaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
500
g
Bloem
7
g
Droge gist
325
ml
Water
Lauw
1
tl
Zout
2
el
Olijfolie
Instructies
Doe de bloem in een grote mengkom.
Voeg de droge gist toe en meng goed.
Giet het lauwe water erbij en roer tot een deeg ontstaat.
Voeg het zout en de olijfolie toe en kneed het deeg 10 minuten.
Laat het deeg 1 uur rijzen op een warme plek.
Verwarm de oven voor op 220°C.
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak en leg het op een bakplaat.
Beleg de pizza naar wens en bak 10 minuten in de oven.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
40
g
|
Protein:
6
g
|
Fat:
4
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Sodium:
200
mg
|
Fiber:
2
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Pizza, Pizzadeeg
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!