Hüttenkäse Pannenkoeken Recept
Heerlijke en luchtige pannenkoeken gemaakt met hüttenkäse.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g Hüttenkäse
- 100 g Bloem
- 2 Eieren
- 250 ml Melk
- 1 tl Bakpoeder
- 1 snufje Zout
- 1 el Boter voor het bakken
1. Meng de hüttenkäse, bloem, eieren, melk, bakpoeder en zout in een mengkom tot een glad beslag.
2. Verhit een beetje boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
3. Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.
4. Herhaal dit met de rest van het beslag.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 12g | Fat: 8g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 300mg | Potassium: 200mg | Fiber: 1g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 150mg | Iron: 2mg