Ga terug
+ servings
huttenkase-pannenkoeken-recept

Hüttenkäse Pannenkoeken Recept

Heerlijke en luchtige pannenkoeken gemaakt met hüttenkäse.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Breakfast/Ontbijt
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g Hüttenkäse
  • 100 g Bloem
  • 2 Eieren
  • 250 ml Melk
  • 1 tl Bakpoeder
  • 1 snufje Zout
  • 1 el Boter voor het bakken

Instructies 

  1. 1. Meng de hüttenkäse, bloem, eieren, melk, bakpoeder en zout in een mengkom tot een glad beslag.
  2. 2. Verhit een beetje boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
  3. 3. Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.
  4. 4. Herhaal dit met de rest van het beslag.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 12g | Fat: 8g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 300mg | Potassium: 200mg | Fiber: 1g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Pancakes/Pannenkoeken
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!