Gekookte Bagels Recept
Heerlijke zelfgemaakte bagels, perfect voor ontbijt of lunch.
Print Recept
Pin Dit
Deeg
- 500 g Bloem
- 10 g Zout
- 7 g Droge gist
- 300 ml Lauw water
- 25 g Suiker
1. Meng bloem, zout, gist, en suiker in een grote kom.
2. Voeg het lauwe water toe en kneed tot een soepel deeg.
3. Laat het deeg 1 uur rijzen op een warme plek.
4. Verdeel het deeg in 8 stukken en vorm er bagels van.
5. Breng een grote pan water aan de kook en kook de bagels 1-2 minuten per kant.
6. Leg de bagels op een bakplaat en bak ze 20-25 minuten op 220°C.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 8g | Fat: 1g | Saturated Fat: 0.2g | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Calcium: 20mg | Iron: 3mg