Ga terug
+ servings
gekookte-bagels-recept

Gekookte Bagels Recept

Heerlijke zelfgemaakte bagels, perfect voor ontbijt of lunch.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Breakfast/Ontbijt
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Deeg

  • 500 g Bloem
  • 10 g Zout
  • 7 g Droge gist
  • 300 ml Lauw water
  • 25 g Suiker

Instructies 

  1. 1. Meng bloem, zout, gist, en suiker in een grote kom.
  2. 2. Voeg het lauwe water toe en kneed tot een soepel deeg.
  3. 3. Laat het deeg 1 uur rijzen op een warme plek.
  4. 4. Verdeel het deeg in 8 stukken en vorm er bagels van.
  5. 5. Breng een grote pan water aan de kook en kook de bagels 1-2 minuten per kant.
  6. 6. Leg de bagels op een bakplaat en bak ze 20-25 minuten op 220°C.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 8g | Fat: 1g | Saturated Fat: 0.2g | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Calcium: 20mg | Iron: 3mg

Trefwoorden

Bagels, Bagels
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!