Go Back
+ servings
gebacken-tortilla-chips-recept

Gebacken Tortilla Chips Recept

Een eenvoudig en heerlijk recept voor zelfgemaakte gebakken tortilla chips.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minutes
Kooktijd: 15 minutes
Totale Tijd: 25 minutes
Cursus: Snack, Tussendoortje
Keuken: Mexicaans, Mexican
Porties: 4 porties
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 8 stuks Maïstortilla's
  • 2 eetlepels Olijfolie
  • 1 theelepel Zout

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Snijd de maïstortilla's in driehoeken.
  3. Leg de tortilla driehoeken op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  4. Bestrijk de tortilla driehoeken met olijfolie en bestrooi met zout.
  5. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-15 minuten of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  6. Laat afkoelen en serveer.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 18g | Protein: 2g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 200mg | Fiber: 2g | Calcium: 20mg | Iron: 0.5mg

Trefwoorden

Tortilla Chips, Gebakken
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!