Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Gebacken Tortilla Chips Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor zelfgemaakte gebakken tortilla chips.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minutes
mins
Kooktijd:
15
minutes
mins
Totale Tijd:
25
minutes
mins
Cursus:
Snack, Tussendoortje
Keuken:
Mexicaans, Mexican
Porties:
4
porties
Calorieën:
150
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
8
stuks
Maïstortilla's
2
eetlepels
Olijfolie
1
theelepel
Zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Snijd de maïstortilla's in driehoeken.
Leg de tortilla driehoeken op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bestrijk de tortilla driehoeken met olijfolie en bestrooi met zout.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 10-15 minuten of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Laat afkoelen en serveer.
Voedingswaarde
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
18
g
|
Protein:
2
g
|
Fat:
7
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Sodium:
200
mg
|
Fiber:
2
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
0.5
mg
Trefwoorden
Tortilla Chips, Gebakken
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!