Ga terug
+ servings
gebacken-roomkaas-spaghetti-ovenschotel-recept

Gebacken Roomkaas Spaghetti Ovenschotel Recept

Een heerlijke en romige ovenschotel met spaghetti en roomkaas.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 600 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 400 g Spaghetti
  • 200 g Roomkaas
  • 100 g Geraspte kaas
  • 2 stuks Knoflookteentjes fijngehakt
  • 1 el Olijfolie
  • 1 tl Zout
  • 1 tl Peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook kort aan.
  4. Voeg de roomkaas toe en roer tot een gladde saus.
  5. Giet de spaghetti af en meng met de roomkaassaus.
  6. Doe de spaghetti in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.
  7. Bak 20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is.

Voedingswaarde

Calories: 600kcal | Carbohydrates: 70g | Protein: 20g | Fat: 25g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 800mg | Potassium: 300mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Spaghetti, Roomkaas, Ovenschotel
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!