Gebacken Roomkaas Spaghetti Ovenschotel Recept
Een heerlijke en romige ovenschotel met spaghetti en roomkaas.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 400 g Spaghetti
- 200 g Roomkaas
- 100 g Geraspte kaas
- 2 stuks Knoflookteentjes fijngehakt
- 1 el Olijfolie
- 1 tl Zout
- 1 tl Peper
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook kort aan.
Voeg de roomkaas toe en roer tot een gladde saus.
Giet de spaghetti af en meng met de roomkaassaus.
Doe de spaghetti in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.
Bak 20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is.
Calories: 600kcal | Carbohydrates: 70g | Protein: 20g | Fat: 25g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 800mg | Potassium: 300mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg
Spaghetti, Roomkaas, Ovenschotel