Go Back
+ servings
gebacken-pasta-recept

Gebacken Pasta Recept

Een heerlijk gebakken pastagerecht dat perfect is voor een gezellige familiediner.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minutes
Kooktijd: 30 minutes
Totale Tijd: 45 minutes
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 450 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 300 g Pasta any type
  • 200 g Tomato Sauce
  • 150 g Mozzarella Cheese shredded
  • 1 tablespoon Olive Oil
  • 2 cloves Garlic minced
  • 1 teaspoon Dried Oregano
  • to taste Salt and Pepper

Instructies 

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. 2. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  3. 3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook tot geurig.
  4. 4. Voeg de tomatensaus en oregano toe aan de pan. Breng op smaak met zout en peper.
  5. 5. Meng de gekookte pasta met de saus en giet het in een ovenschaal.
  6. 6. Strooi de geraspte mozzarella over de pasta.
  7. 7. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot de kaas goudbruin is.

Voedingswaarde

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 60g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 600mg | Potassium: 300mg | Fiber: 4g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg

Trefwoorden

Pasta, Gebakken Pasta
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!