Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Gebacken Pasta Recept
Een heerlijk gebakken pastagerecht dat perfect is voor een gezellige familiediner.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minutes
mins
Kooktijd:
30
minutes
mins
Totale Tijd:
45
minutes
mins
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Italian, Italiaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
450
kcal
Ingrediënten
Main Ingredients
300
g
Pasta
any type
200
g
Tomato Sauce
150
g
Mozzarella Cheese
shredded
1
tablespoon
Olive Oil
2
cloves
Garlic
minced
1
teaspoon
Dried Oregano
to taste
Salt and Pepper
Instructies
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook tot geurig.
4. Voeg de tomatensaus en oregano toe aan de pan. Breng op smaak met zout en peper.
5. Meng de gekookte pasta met de saus en giet het in een ovenschaal.
6. Strooi de geraspte mozzarella over de pasta.
7. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot de kaas goudbruin is.
Voedingswaarde
Calories:
450
kcal
|
Carbohydrates:
60
g
|
Protein:
20
g
|
Fat:
15
g
|
Saturated Fat:
7
g
|
Cholesterol:
30
mg
|
Sodium:
600
mg
|
Potassium:
300
mg
|
Fiber:
4
g
|
Sugar:
6
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
200
mg
|
Iron:
3
mg
Trefwoorden
Pasta, Gebakken Pasta
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!