Fruitcocktailcake recept
Een heerlijke en gemakkelijke fruitcocktailcake die perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g Bloem
- 150 g Suiker
- 1 tl Bakpoeder
- 1 tl Vanille-extract
- 2 stuks Eieren
- 100 ml Melk
- 1 blik Fruitcocktail uitgelekt
Verwarm de oven voor op 180°C (350°F).
Vet een cakevorm in en bestuif met bloem.
In een grote kom, meng de bloem, suiker en bakpoeder.
Voeg de eieren, melk en vanille-extract toe en meng goed.
Spatel voorzichtig de uitgelekte fruitcocktail door het beslag.
Giet het beslag in de voorbereide cakevorm.
Bak gedurende 40 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cake afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt en serveert.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg