Ga terug
+ servings
fruitcocktailcake-recept

Fruitcocktailcake recept

Een heerlijke en gemakkelijke fruitcocktailcake die perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Totale Tijd: 1 uur
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: International, Internationaal
Porties: 8 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 200 g Bloem
  • 150 g Suiker
  • 1 tl Bakpoeder
  • 1 tl Vanille-extract
  • 2 stuks Eieren
  • 100 ml Melk
  • 1 blik Fruitcocktail uitgelekt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (350°F).
  2. Vet een cakevorm in en bestuif met bloem.
  3. In een grote kom, meng de bloem, suiker en bakpoeder.
  4. Voeg de eieren, melk en vanille-extract toe en meng goed.
  5. Spatel voorzichtig de uitgelekte fruitcocktail door het beslag.
  6. Giet het beslag in de voorbereide cakevorm.
  7. Bak gedurende 40 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  8. Laat de cake afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt en serveert.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Fruitcake, Fruitcake
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!