Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Duitse Pannenkoeken Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor Duitse pannenkoeken.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minutes
mins
Kooktijd:
20
minutes
mins
Totale Tijd:
30
minutes
mins
Cursus:
Breakfast/Ontbijt
Keuken:
German, Duits
Porties:
4
porties
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
250
g
Bloem
500
ml
Melk
4
Eieren
1
snufje
Zout
50
g
Boter
gesmolten
Instructies
Doe de bloem in een mengkom en voeg de melk langzaam toe terwijl je roert.
Voeg de eieren één voor één toe en blijf roeren tot het beslag glad is.
Voeg een snufje zout en de gesmolten boter toe en meng goed.
Verhit een beetje boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
Giet een pollepel beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.
Herhaal dit tot al het beslag op is. Serveer warm.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
10
g
|
Fat:
10
g
|
Saturated Fat:
5
g
|
Cholesterol:
100
mg
|
Sodium:
200
mg
|
Potassium:
150
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
5
g
|
Vitamin A:
300
IU
|
Calcium:
100
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Pancakes/Pannenkoeken
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!