Duitse Pannenkoeken Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor Duitse pannenkoeken.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 250 g Bloem
- 500 ml Melk
- 4 Eieren
- 1 snufje Zout
- 50 g Boter gesmolten
Doe de bloem in een mengkom en voeg de melk langzaam toe terwijl je roert.
Voeg de eieren één voor één toe en blijf roeren tot het beslag glad is.
Voeg een snufje zout en de gesmolten boter toe en meng goed.
Verhit een beetje boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
Giet een pollepel beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.
Herhaal dit tot al het beslag op is. Serveer warm.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 10g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 100mg | Iron: 2mg