Duitse Chocoladecake Glazuur Recept
Een heerlijk recept voor Duitse chocoladecake met glazuur.
Print Recept
Pin Dit
Cakebeslag
- 200 g Bloem
- 200 g Suiker
- 100 g Boter gesmolten
- 3 Eieren
- 50 g Cacaopoeder
- 1 tl Bakpoeder
- 1 snufje Zout
Glazuur
- 100 g Poedersuiker
- 2 el Cacaopoeder
- 3 el Melk
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Mix de bloem, suiker, gesmolten boter, eieren, cacaopoeder, bakpoeder en zout in een mengkom.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
Bak de cake in de oven gedurende 30 minuten.
Laat de cake afkoelen.
Maak het glazuur door poedersuiker, cacaopoeder en melk te mengen.
Verdeel het glazuur over de afgekoelde cake.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Chocoladecake, Chocolate Cake