Duimafdrukkoekjes Recept
Heerlijke duimafdrukkoekjes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g boter op kamertemperatuur
- 100 g suiker
- 1 tl vanille-extract
- 250 g bloem gezeefd
- 0.5 tl zout
- 100 g jam naar keuze
Verwarm de oven voor op 180°C (350°F).
Klop de boter en suiker romig. Voeg het vanille-extract toe.
Voeg de bloem en zout toe en meng tot een deeg.
Rol het deeg in kleine balletjes en leg ze op een bakplaat.
Maak een duimafdruk in elk balletje en vul met een beetje jam.
Bak 12-15 minuten tot de koekjes goudbruin zijn.
Calories: 100kcal | Carbohydrates: 12g | Protein: 1g | Fat: 5g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 15mg | Sodium: 50mg | Potassium: 20mg | Sugar: 6g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 10mg | Iron: 0.5mg