Chocolade Mayo Taart Recept
Een heerlijke en vochtige chocoladetaart gemaakt met mayonaise.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g Bloem
- 200 g Suiker
- 50 g Cacaopoeder
- 1.5 teaspoon Bakpoeder
- 1.5 teaspoon Baking soda
- 240 ml Water warm
- 240 ml Mayonaise
- 1 teaspoon Vanille-extract
Verwarm de oven voor op 175°C.
Vet een bakvorm in en bestuif met bloem.
In een grote kom, meng bloem, suiker, cacaopoeder, bakpoeder en baking soda.
Voeg warm water, mayonaise en vanille-extract toe. Meng goed tot een glad beslag.
Giet het beslag in de voorbereide bakvorm.
Bak gedurende 30 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de taart volledig afkoelen voordat je hem aansnijdt.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 4g | Fat: 15g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 10mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Calcium: 20mg | Iron: 2mg
Chocolate Cake, Chocoladetaart