Ga terug
+ servings
candy-bar-taart-recept

Candy Bar Taart Recept

Een heerlijke taart geïnspireerd door je favoriete candy bars.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 50 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 450 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g biscuitjes fijn gemalen
  • 100 g boter gesmolten
  • 400 g chocolade gesmolten
  • 200 ml slagroom
  • 100 g snoeprepen in stukjes

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Mix de gemalen biscuitjes met de gesmolten boter en druk dit mengsel in de bodem van een springvorm.
  3. Bak de bodem 10 minuten in de voorverwarmde oven en laat afkoelen.
  4. Smelt de chocolade en meng dit met de slagroom tot een glad mengsel.
  5. Giet het chocolademengsel over de afgekoelde bodem en verdeel de stukjes snoepreep erover.
  6. Laat de taart minstens 2 uur opstijven in de koelkast voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 5g | Fat: 25g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Candy Bar, Snoepreep
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!