Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Candy Bar Taart Recept
Een heerlijke taart geïnspireerd door je favoriete candy bars.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
20
minuten
min
Kooktijd:
30
minuten
min
Totale Tijd:
50
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
8
porties
Calorieën:
450
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
200
g
biscuitjes
fijn gemalen
100
g
boter
gesmolten
400
g
chocolade
gesmolten
200
ml
slagroom
100
g
snoeprepen
in stukjes
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Mix de gemalen biscuitjes met de gesmolten boter en druk dit mengsel in de bodem van een springvorm.
Bak de bodem 10 minuten in de voorverwarmde oven en laat afkoelen.
Smelt de chocolade en meng dit met de slagroom tot een glad mengsel.
Giet het chocolademengsel over de afgekoelde bodem en verdeel de stukjes snoepreep erover.
Laat de taart minstens 2 uur opstijven in de koelkast voor het serveren.
Voedingswaarde
Calories:
450
kcal
|
Carbohydrates:
50
g
|
Protein:
5
g
|
Fat:
25
g
|
Saturated Fat:
15
g
|
Cholesterol:
50
mg
|
Sodium:
150
mg
|
Potassium:
200
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
30
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Calcium:
100
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Candy Bar, Snoepreep
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!