Ga terug
+ servings
brownie-cupcakes-recept

Brownie Cupcakes Recept

Heerlijke brownie cupcakes die perfect zijn voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 12 servings
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • ½ cup Butter melted
  • 1 cup Sugar
  • 2 Eggs
  • ½ cup All-purpose flour
  • cup Cocoa powder
  • ¼ teaspoon Salt
  • 1 teaspoon Vanilla extract

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 175°C (350°F). Bekleed een muffinpan met cupcakevormpjes.
  2. Smelt de boter en meng deze met de suiker in een grote kom. Voeg de eieren en vanille-extract toe en meng goed.
  3. Voeg de bloem, cacaopoeder en zout toe aan het mengsel en roer tot alles goed gemengd is.
  4. Verdeel het beslag gelijkmatig over de cupcakevormpjes.
  5. Bak de cupcakes 20 minuten in de voorverwarmde oven, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  6. Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster voordat je ze serveert.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 28g | Protein: 3g | Fat: 9g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 100mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Brownie, Cupcakes, Chocolade
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!