Brownie Cupcakes Recept
Heerlijke brownie cupcakes die perfect zijn voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- ½ cup Butter melted
- 1 cup Sugar
- 2 Eggs
- ½ cup All-purpose flour
- ⅓ cup Cocoa powder
- ¼ teaspoon Salt
- 1 teaspoon Vanilla extract
Verwarm de oven voor op 175°C (350°F). Bekleed een muffinpan met cupcakevormpjes.
Smelt de boter en meng deze met de suiker in een grote kom. Voeg de eieren en vanille-extract toe en meng goed.
Voeg de bloem, cacaopoeder en zout toe aan het mengsel en roer tot alles goed gemengd is.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de cupcakevormpjes.
Bak de cupcakes 20 minuten in de voorverwarmde oven, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster voordat je ze serveert.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 28g | Protein: 3g | Fat: 9g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 100mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Brownie, Cupcakes, Chocolade