Brownie Cupcakes Recept
Heerlijke brownie cupcakes die perfect zijn voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
	
	
    
Main Ingredients
- ½ cup Butter melted
- 1 cup Sugar
- 2 Eggs
- ½ cup All-purpose flour
- ⅓ cup Cocoa powder
- ¼ teaspoon Salt
- 1 teaspoon Vanilla extract
- Verwarm de oven voor op 175°C (350°F). Bekleed een muffinpan met cupcakevormpjes. 
- Smelt de boter en meng deze met de suiker in een grote kom. Voeg de eieren en vanille-extract toe en meng goed. 
- Voeg de bloem, cacaopoeder en zout toe aan het mengsel en roer tot alles goed gemengd is. 
- Verdeel het beslag gelijkmatig over de cupcakevormpjes. 
- Bak de cupcakes 20 minuten in de voorverwarmde oven, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. 
- Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster voordat je ze serveert. 
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 28g | Protein: 3g | Fat: 9g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 100mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Brownie, Cupcakes, Chocolade