Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Blini Russische Pannenkoek Recept
Een heerlijk recept voor traditionele Russische pannenkoeken.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
20
minuten
min
Totale Tijd:
35
minuten
min
Cursus:
Breakfast, Ontbijt
Keuken:
Russian, Russisch
Porties:
4
porties
Calorieën:
150
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
250
g
Bloem
500
ml
Melk
2
stuks
Eieren
1
tl
Zout
1
el
Suiker
50
g
Boter
gesmolten
Instructies
Doe de bloem, melk, eieren, zout en suiker in een mengkom en mix goed door elkaar.
Voeg de gesmolten boter toe en mix opnieuw.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en vet licht in met boter of olie.
Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak tot er belletjes aan de bovenkant verschijnen. Draai om en bak nog een minuut.
Herhaal met de rest van het beslag.
Voedingswaarde
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
20
g
|
Protein:
5
g
|
Fat:
5
g
|
Saturated Fat:
3
g
|
Cholesterol:
50
mg
|
Sodium:
200
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
3
g
|
Vitamin A:
100
IU
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Blini, Pannenkoek
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!