Ga terug
+ servings
bladerdeeg-wafels-recept

Bladerdeeg Wafels Recept

Een eenvoudig en heerlijk recept voor bladerdeeg wafels.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale Tijd: 25 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 servings
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 pak Bladerdeeg ontdooid
  • 2 eetlepels Suiker
  • 1 theelepel Kaneel

Instructies 

  1. Verwarm het wafelijzer voor.
  2. Rol het bladerdeeg uit en snijd in vierkanten.
  3. Bestrooi met suiker en kaneel.
  4. Leg de vierkanten in het wafelijzer en bak tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 25g | Protein: 3g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Wafels, Waffles
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!