Bladerdeeg Kerstboom Recept
Een feestelijk bladerdeeg kerstboom recept, perfect voor de feestdagen.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 2 vellen Bladerdeeg
- 100 g Pesto
- 1 stuk Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg een vel bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Besmeer het bladerdeeg met pesto.
Leg het tweede vel bladerdeeg er bovenop.
Snijd het bladerdeeg in de vorm van een kerstboom en snijd vervolgens de takken.
Draai de takken voorzichtig om.
Bestrijk de kerstboom met het losgeklopte ei.
Bak de kerstboom in de oven voor 20 minuten of tot goudbruin.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 35mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg