Ga terug
+ servings
bladerdeeg-kerstboom-recept

Bladerdeeg Kerstboom Recept

Een feestelijk bladerdeeg kerstboom recept, perfect voor de feestdagen.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Snack, Tussendoortje
Keuken: Dutch, Nederlands
Porties: 6 personen
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 2 vellen Bladerdeeg
  • 100 g Pesto
  • 1 stuk Ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg een vel bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Besmeer het bladerdeeg met pesto.
  4. Leg het tweede vel bladerdeeg er bovenop.
  5. Snijd het bladerdeeg in de vorm van een kerstboom en snijd vervolgens de takken.
  6. Draai de takken voorzichtig om.
  7. Bestrijk de kerstboom met het losgeklopte ei.
  8. Bak de kerstboom in de oven voor 20 minuten of tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 35mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Feestdagen, Kerst
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!