Appelbladerdeegtaart recept
Een heerlijke en eenvoudige appelbladerdeegtaart die perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Ingredients
- 6 stuks Bladerdeegvellen
- 4 stuks Appels geschild en in plakjes
- 50 g Suiker
- 1 tl Kaneel
- 1 stuks Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de bladerdeegvellen op een bakplaat.
Leg de appelplakjes op het bladerdeeg.
Bestrooi met suiker en kaneel.
Bestrijk de randen van het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
Bak de taart 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 3g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg