Ga terug
+ servings
appelbladerdeegtaart-recept

Appelbladerdeegtaart recept

Een heerlijke en eenvoudige appelbladerdeegtaart die perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Dutch, Nederlands
Porties: 8 servings
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Ingredients

  • 6 stuks Bladerdeegvellen
  • 4 stuks Appels geschild en in plakjes
  • 50 g Suiker
  • 1 tl Kaneel
  • 1 stuks Ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg de bladerdeegvellen op een bakplaat.
  3. Leg de appelplakjes op het bladerdeeg.
  4. Bestrooi met suiker en kaneel.
  5. Bestrijk de randen van het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
  6. Bak de taart 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 3g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Appeltaart, Apple Pie
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!