Ga terug
+ servings
aardappelchipkoekjesrecept

Aardappelchipkoekjesrecept

Heerlijke, knapperige aardappelchipkoekjes die perfect zijn als snack of bijgerecht.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Snack, Tussendoortje
Keuken: Dutch, Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 500 g Aardappelen geschild en in dunne plakjes
  • 2 el Olijfolie
  • 1 tl Zout
  • 0.5 tl Paprikapoeder

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg bakpapier op een bakplaat.
  3. Doe de aardappelplakjes in een kom en meng met olijfolie, zout en paprikapoeder.
  4. Verspreid de aardappelplakjes gelijkmatig over de bakplaat.
  5. Bak 20 minuten in de oven, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 400mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 1g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Aardappel, Potato
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!