Aardappelchipkoekjesrecept
Heerlijke, knapperige aardappelchipkoekjes die perfect zijn als snack of bijgerecht.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 500 g Aardappelen geschild en in dunne plakjes
- 2 el Olijfolie
- 1 tl Zout
- 0.5 tl Paprikapoeder
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg bakpapier op een bakplaat.
Doe de aardappelplakjes in een kom en meng met olijfolie, zout en paprikapoeder.
Verspreid de aardappelplakjes gelijkmatig over de bakplaat.
Bak 20 minuten in de oven, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 400mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 1g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg