Zwartebesdeegbroodrecept
Een heerlijk recept voor zwartebesdeegbrood.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 250 g Bloem
- 100 g Suiker
- 1 tl Bakpoeder
- 1 snufje Zout
- 2 stuks Eieren
- 120 ml Melk
- 100 g Zwarte bessen
Verwarm de oven voor op 180°C.
In een grote kom, meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout.
Voeg de eieren en melk toe en meng tot een glad beslag.
Spatel de zwarte bessen voorzichtig door het beslag.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
Bak gedurende 40 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat afkoelen voor het snijden en serveren.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 5g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg