Zwartebes Bladerdeeg Taartjes Recept
Heerlijke zwartebes bladerdeeg taartjes, perfect voor een zoete traktatie.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak bladerdeeg ontdooid
- 200 g zwarte bessen vers of bevroren
- 50 g suiker
- 1 stuk ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Verdeel de zwarte bessen over het bladerdeeg en strooi de suiker erover.
Vouw de randen van het bladerdeeg naar binnen en bestrijk met het losgeklopte ei.
Bak de taartjes 20 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 35mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Bladerdeeg, Zwartebes, Taartjes, Pastry, Blackcurrant