Zwarte Bodem Cupcakes Recept
Heerlijke zwarte bodem cupcakes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Cupcake Ingrediënten
- 200 g Bloem
- 50 g Cacaopoeder
- 1 tl Bakpoeder
- ½ tl Zout
- 200 g Suiker
- 2 Eieren
- 120 ml Melk
- 120 ml Zonnebloemolie
- 1 tl Vanille-extract
Verwarm de oven voor op 180°C en plaats papieren cupcakevormpjes in een muffinblik.
In een grote kom, meng bloem, cacaopoeder, bakpoeder en zout.
Voeg suiker, eieren, melk, olie en vanille-extract toe. Meng goed tot een glad beslag.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de cupcakevormpjes.
Bak de cupcakes 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster voordat je ze serveert.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg