Zuid-Afrikaanse Malvapoeding Marshmallow Pudding Recept
Een heerlijke Zuid-Afrikaanse dessert met een twist van marshmallows.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 1 cup suiker
- 2 tablespoon boter gesmolten
- 1 cup melk
- 1 teaspoon vanille-extract
- 1 cup bloem
- 1 teaspoon bakpoeder
- 1 cup marshmallows in stukjes gesneden
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Klop de suiker en gesmolten boter samen in een mengkom.
Voeg de melk en vanille-extract toe en meng goed.
Zeef de bloem en bakpoeder en voeg toe aan het mengsel. Meng tot een glad beslag.
Roer de stukjes marshmallow door het beslag.
Giet het beslag in een ingevette ovenschaal en bak 45 minuten of tot goudbruin.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg
Malvapoeding, Marshmallow Pudding