Ga terug
+ servings
zuid-afrikaanse-malvapoeding-marshmallow-pudding-recept

Zuid-Afrikaanse Malvapoeding Marshmallow Pudding Recept

Een heerlijke Zuid-Afrikaanse dessert met een twist van marshmallows.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 45 minuten
Totale Tijd: 1 uur 5 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: South African, Zuid-Afrikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 1 cup suiker
  • 2 tablespoon boter gesmolten
  • 1 cup melk
  • 1 teaspoon vanille-extract
  • 1 cup bloem
  • 1 teaspoon bakpoeder
  • 1 cup marshmallows in stukjes gesneden

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Klop de suiker en gesmolten boter samen in een mengkom.
  3. Voeg de melk en vanille-extract toe en meng goed.
  4. Zeef de bloem en bakpoeder en voeg toe aan het mengsel. Meng tot een glad beslag.
  5. Roer de stukjes marshmallow door het beslag.
  6. Giet het beslag in een ingevette ovenschaal en bak 45 minuten of tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Malvapoeding, Marshmallow Pudding
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!