Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Zelfgevulde Cupcakes Recept
Heerlijke zelfgemaakte cupcakes gevuld met een romige vulling.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
20
minuten
min
Kooktijd:
25
minuten
min
Totale Tijd:
45
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
12
porties
Calorieën:
300
kcal
Ingrediënten
Cupcakes
200
g
Bloem
200
g
Suiker
100
g
Boter
op kamertemperatuur
2
Eieren
1
tl
Vanille-extract
1
tl
Bakpoeder
120
ml
Melk
Vulling
200
ml
Slagroom
100
g
Poedersuiker
1
tl
Vanille-extract
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C en plaats papieren vormpjes in een muffinblik.
Klop de boter en suiker romig in een mengkom.
Voeg de eieren één voor één toe, gevolgd door het vanille-extract.
Zeef de bloem en bakpoeder en voeg dit afwisselend met de melk toe aan het beslag.
Verdeel het beslag over de vormpjes en bak 20-25 minuten in de oven.
Laat de cupcakes volledig afkoelen.
Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en vanille-extract.
Maak een klein gaatje in het midden van elke cupcake en vul met de slagroom.
Voedingswaarde
Calories:
300
kcal
|
Carbohydrates:
40
g
|
Protein:
4
g
|
Fat:
15
g
|
Saturated Fat:
9
g
|
Cholesterol:
70
mg
|
Sodium:
150
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
25
g
|
Vitamin A:
300
IU
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Cupcakes, Zelfgemaakt
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!