Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Zachte Pindakaaskoekjes Recept
Heerlijke zachte pindakaaskoekjes die smelten in je mond.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minutes
mins
Kooktijd:
10
minutes
mins
Totale Tijd:
25
minutes
mins
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
4
servings
Calorieën:
150
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
200
g
Pindakaas
100
g
Suiker
1
stuk
Ei
1
tl
Vanille-extract
150
g
Bloem
1
tl
Bakpoeder
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Mix de pindakaas en suiker tot een glad mengsel.
Voeg het ei en vanille-extract toe en mix goed.
Zeef de bloem en bakpoeder en voeg toe aan het mengsel. Mix tot een deeg.
Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Druk ze plat met een vork.
Bak de koekjes 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Voedingswaarde
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
18
g
|
Protein:
4
g
|
Fat:
7
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Cholesterol:
15
mg
|
Sodium:
100
mg
|
Potassium:
120
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
10
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
0.5
mg
Trefwoorden
Cookies, Koekjes
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!