Go Back
+ servings
zachte-pindakaaskoekjes-recept

Zachte Pindakaaskoekjes Recept

Heerlijke zachte pindakaaskoekjes die smelten in je mond.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minutes
Kooktijd: 10 minutes
Totale Tijd: 25 minutes
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 4 servings
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 200 g Pindakaas
  • 100 g Suiker
  • 1 stuk Ei
  • 1 tl Vanille-extract
  • 150 g Bloem
  • 1 tl Bakpoeder

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Mix de pindakaas en suiker tot een glad mengsel.
  3. Voeg het ei en vanille-extract toe en mix goed.
  4. Zeef de bloem en bakpoeder en voeg toe aan het mengsel. Mix tot een deeg.
  5. Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Druk ze plat met een vork.
  6. Bak de koekjes 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Laat de koekjes afkoelen op een rooster.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 18g | Protein: 4g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 15mg | Sodium: 100mg | Potassium: 120mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Calcium: 20mg | Iron: 0.5mg

Trefwoorden

Cookies, Koekjes
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!