Ga terug
+ servings
yoghurtbrood-recept

Yoghurtbrood Recept

Een eenvoudig en lekker yoghurtbrood recept.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 40 minuten
Cursus: Breakfast/Ontbijt
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 8 porties
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 250 g Bloem
  • 200 ml Yoghurt
  • 1 tl Bakpoeder
  • 1 snufje Zout

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. In een grote mengkom, meng de bloem, bakpoeder en zout.
  3. Voeg de yoghurt toe en meng tot een glad beslag.
  4. Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
  5. Bak gedurende 30 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  6. Laat het brood afkoelen voordat je het aansnijdt.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 25g | Protein: 5g | Fat: 3g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 5mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 50IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Bread, Brood
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!