Wortel Cupcakes Recept
Heerlijke en gezonde wortel cupcakes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Cupcakes
- 200 g geraspte wortelen
- 150 g bloem
- 100 g suiker
- 2 eieren
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl kaneel
- 0.5 tl zout
- 120 ml plantaardige olie
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een muffinvorm met papieren vormpjes.
In een grote kom, meng de bloem, suiker, bakpoeder, kaneel en zout.
Voeg de eieren en olie toe aan de droge ingrediënten en meng goed.
Roer de geraspte wortelen erdoor tot alles goed gemengd is.
Vul de muffinvormpjes voor ⅔ met het beslag.
Bak de cupcakes in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 35mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 3000IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 40mg | Iron: 1mg
Carrot Cupcakes, Wortel Cupcakes