Witte Chocolade Frambozen Cheesecake Recept
Een heerlijke cheesecake met witte chocolade en frambozen.
Print Recept
Pin Dit
	
	
    
Bodem
- 200 g Digestive koekjes fijn verkruimeld
- 100 g Boter gesmolten
Vulling
- 400 g Roomkaas op kamertemperatuur
- 200 g Witte chocolade gesmolten en afgekoeld
- 100 g Suiker
- 3 Eieren
- 1 tl Vanille-extract
- 150 g Frambozen
- Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. 
- Maak de bodem: meng de verkruimelde koekjes met de gesmolten boter en druk dit mengsel stevig op de bodem van de springvorm. Zet in de koelkast terwijl je de vulling maakt. 
- Maak de vulling: klop de roomkaas en suiker samen tot een glad mengsel. Voeg de gesmolten witte chocolade toe en meng goed. 
- Voeg de eieren één voor één toe, goed kloppend na elk ei. Voeg het vanille-extract toe en meng goed. 
- Giet de helft van het roomkaasmengsel over de koekjesbodem. Verdeel de frambozen erover en giet de rest van het roomkaasmengsel erover. 
- Bak de cheesecake in de voorverwarmde oven gedurende 60 minuten, of tot de randen stevig zijn en het midden nog een beetje wiebelig is. 
- Laat de cheesecake volledig afkoelen in de oven met de deur op een kier. Zet vervolgens minstens 4 uur in de koelkast voor het serveren. 
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 7g | Fat: 25g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg
Cheesecake, Frambozen, Witte Chocolade