Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Wacky Cake Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor een chocoladecake zonder eieren of zuivel.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Kooktijd:
30
minuten
min
Totale Tijd:
40
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
8
porties
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
1.5
cups
Bloem
1
cup
Suiker
1
teaspoon
Baking soda
0.5
teaspoon
Zout
0.25
cup
Cacaopoeder
1
tablespoon
Azijn
1
teaspoon
Vanille-extract
6
tablespoon
Olie
1
cup
Water
Instructies
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Vet een bakvorm in.
In een grote kom, meng de bloem, suiker, baking soda, zout en cacaopoeder.
Maak drie kuiltjes in de droge ingrediënten. Giet de azijn in één kuiltje, de vanille in een ander kuiltje en de olie in het derde kuiltje.
Giet het water over alles en meng goed tot een glad beslag.
Giet het beslag in de voorbereide bakvorm.
Bak gedurende 30 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cake volledig afkoelen voordat je hem aansnijdt.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
35
g
|
Protein:
2
g
|
Fat:
7
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Sodium:
150
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
20
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Cake, Chocoladecake
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!