Verjaardagstaart Recept
Een heerlijke taart perfect voor verjaardagen.
Print Recept
Pin Dit
Taartbeslag
- 200 g Bloem
- 200 g Suiker
- 200 g Boter op kamertemperatuur
- 4 Eieren
- 1 tl Vanille-extract
- 1 tl Bakpoeder
- 0.5 tl Zout
Verwarm de oven voor op 180°C.
Vet een springvorm in en bestuif met bloem.
Klop de boter en suiker romig.
Voeg één voor één de eieren toe en klop goed door.
Voeg vanille-extract toe.
Zeef de bloem, bakpoeder en zout en voeg toe aan het beslag.
Giet het beslag in de springvorm en bak 45 minuten.
Laat de taart afkoelen voor het serveren.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Birthday Cake, Verjaardagstaart