Vegan Volkoren Pannenkoeken Recept
Heerlijke vegan volkoren pannenkoeken, perfect voor een gezond ontbijt of lunch.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g Volkorenmeel
- 500 ml Plantaardige melk
- 1 el Bakpoeder
- 1 tl Zout
- 2 el Kokosolie gesmolten
1. Meng het volkorenmeel, bakpoeder en zout in een mengkom.
2. Voeg de plantaardige melk en gesmolten kokosolie toe. Meng goed met een garde tot een glad beslag.
3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en vet licht in met kokosolie.
4. Giet een pollepel beslag in de pan en bak de pannenkoek ongeveer 2-3 minuten per kant, tot hij goudbruin is.
5. Herhaal met de rest van het beslag. Serveer warm met je favoriete toppings.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 25g | Protein: 5g | Fat: 4g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 4g | Sugar: 2g | Calcium: 100mg | Iron: 2mg