Vegan Volkoren Pannenkoeken Recept
Heerlijke vegan volkoren pannenkoeken, perfect voor een gezond ontbijt of lunch.
Print Recept
Pin Dit
	
	
    
Hoofdingrediënten
- 200 g Volkorenmeel
- 500 ml Plantaardige melk
- 1 el Bakpoeder
- 1 tl Zout
- 2 el Kokosolie gesmolten
- 1. Meng het volkorenmeel, bakpoeder en zout in een mengkom. 
- 2. Voeg de plantaardige melk en gesmolten kokosolie toe. Meng goed met een garde tot een glad beslag. 
- 3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en vet licht in met kokosolie. 
- 4. Giet een pollepel beslag in de pan en bak de pannenkoek ongeveer 2-3 minuten per kant, tot hij goudbruin is. 
- 5. Herhaal met de rest van het beslag. Serveer warm met je favoriete toppings. 
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 25g | Protein: 5g | Fat: 4g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 4g | Sugar: 2g | Calcium: 100mg | Iron: 2mg