Vegan Pannenkoeken Recept
Heerlijke vegan pannenkoeken voor een gezond ontbijt of brunch.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g Bloem
- 500 ml Plantaardige melk
- 1 tl Bakpoeder
- 1 el Suiker
- 1 snufje Zout
- 2 el Plantaardige olie
1. Meng de bloem, bakpoeder, suiker en zout in een kom.
2. Voeg de plantaardige melk en olie toe en klop tot een glad beslag.
3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe.
4. Giet een pollepel beslag in de pan en bak tot er belletjes ontstaan, draai om en bak de andere kant goudbruin.
5. Herhaal met de rest van het beslag. Serveer warm.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 3g | Saturated Fat: 0.5g | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Vegan Pancakes, Vegan Pannenkoeken