Vegan Courgettebrood Recept
Een heerlijk vegan courgettebrood, perfect voor elk moment van de dag.
Print Recept
Pin Dit
	
	
    
Hoofdingrediënten
- 2 cups geraspte courgette
- 1 cup bloem
- ½ cup amandelmeel
- 1 teaspoon bakpoeder
- ½ teaspoon baking soda
- ½ teaspoon zout
- ½ cup kokosolie, gesmolten
- ½ cup ahornsiroop
- 1 teaspoon vanille-extract
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. 
- Rasp de courgette en druk het overtollige vocht eruit. 
- In een grote kom, meng de bloem, amandelmeel, bakpoeder, baking soda en zout. 
- Voeg de geraspte courgette, gesmolten kokosolie, ahornsiroop en vanille-extract toe. Meng goed. 
- Giet het mengsel in een ingevette bakvorm. 
- Bak gedurende 45 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. 
- Laat het brood afkoelen voordat je het aansnijdt. 
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 25g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 10g | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg