Taartdeeg Recept
Een eenvoudig recept voor het maken van taartdeeg.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 250 g Bloem
- 125 g Boter koud en in blokjes
- 1 snufje Zout
- 60 ml Water koud
1. Meng de bloem en het zout in een mengkom.
2. Voeg de koude boter toe en wrijf deze met je vingers door de bloem tot het mengsel op broodkruimels lijkt.
3. Voeg het koude water beetje bij beetje toe en meng tot een samenhangend deeg.
4. Vorm het deeg tot een bal, wikkel in plasticfolie en laat minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 25g | Protein: 3g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 10mg | Iron: 1mg