Ga terug
+ servings
suikervrije-pindakaaskoekjes-recept

Suikervrije Pindakaaskoekjes Recept

Heerlijke suikervrije pindakaaskoekjes die eenvoudig te maken zijn.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale Tijd: 25 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 200 g Pindakaas
  • 100 g Amandelmeel
  • 1 tl Bakpoeder
  • 1 stuk Ei
  • 1 tl Vanille-extract

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  3. In een mengkom, meng de pindakaas, amandelmeel, bakpoeder, ei en vanille-extract tot een glad deeg.
  4. Vorm kleine balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Druk ze plat met een vork.
  5. Bak de koekjes in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten of tot ze goudbruin zijn.
  6. Laat de koekjes afkoelen op een rooster.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 5g | Protein: 6g | Fat: 12g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 15mg | Sodium: 100mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Sugar-free, Suikervrij
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!