Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Suikervrije Pindakaaskoekjes Recept
Heerlijke suikervrije pindakaaskoekjes die eenvoudig te maken zijn.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Kooktijd:
15
minuten
min
Totale Tijd:
25
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
150
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
200
g
Pindakaas
100
g
Amandelmeel
1
tl
Bakpoeder
1
stuk
Ei
1
tl
Vanille-extract
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
In een mengkom, meng de pindakaas, amandelmeel, bakpoeder, ei en vanille-extract tot een glad deeg.
Vorm kleine balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Druk ze plat met een vork.
Bak de koekjes in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Voedingswaarde
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
5
g
|
Protein:
6
g
|
Fat:
12
g
|
Saturated Fat:
2
g
|
Cholesterol:
15
mg
|
Sodium:
100
mg
|
Potassium:
200
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
1
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Sugar-free, Suikervrij
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!