Spinazie Ricotta Bladerdeeg Quiches Recept
Een heerlijk recept voor kleine quiches met spinazie en ricotta, perfect voor een lichte maaltijd of als voorgerecht.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak bladerdeeg ontdooid
- 200 g spinazie vers
- 250 g ricotta
- 2 stuks eieren
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 snufje zout
- 1 snufje peper
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed het muffinblik met bladerdeeg.
Bak de spinazie kort in een pan tot deze geslonken is.
Mix in een kom de ricotta, eieren, Parmezaanse kaas, zout en peper.
Voeg de spinazie toe aan het ricottamengsel en roer goed door.
Vul de bladerdeegvormpjes met het mengsel.
Bak de quiches 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de quiches iets afkoelen voor het serveren.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 300mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg
Quiche, Spinach, Ricotta / Quiche, Spinazie, Ricotta