Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Spelt Pizza Deeg Recept
Een eenvoudig recept voor spelt pizza deeg.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
10
minuten
min
Totale Tijd:
25
minuten
min
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Italian, Italiaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
500
g
speltmeel
300
ml
warm water
7
g
droge gist
1
tl
zout
2
el
olijfolie
Instructies
Doe het speltmeel in een mengkom.
Voeg de droge gist en zout toe en meng goed.
Giet het warme water en de olijfolie erbij en kneed tot een soepel deeg.
Laat het deeg 1 uur rijzen op een warme plek.
Verwarm de oven voor op 220°C.
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak en leg het op een bakplaat.
Beleg de pizza naar wens en bak 10-12 minuten in de oven.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
40
g
|
Protein:
6
g
|
Fat:
4
g
|
Saturated Fat:
0.5
g
|
Sodium:
200
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
5
g
|
Sugar:
1
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Pizza, Spelt Pizza
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!