Ga terug
+ servings
spaghetti-brood-recept

Spaghetti Brood Recept

Een heerlijk recept voor spaghetti brood.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 400 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 200 g Spaghetti
  • 1 stuk Brood Groot
  • 100 g Geraspte kaas
  • 2 el Olijfolie
  • 2 teentjes Knoflook Fijngehakt
  • Zout en peper Naar smaak

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
  3. Snijd het brood in de lengte doormidden en hol het uit.
  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook kort aan.
  5. Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan en meng goed.
  6. Vul het uitgeholde brood met de spaghetti en bestrooi met geraspte kaas.
  7. Bak het brood in de oven gedurende 15-20 minuten tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

Voedingswaarde

Calories: 400kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 15g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 300mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 150mg | Iron: 3mg

Trefwoorden

Spaghetti, Brood
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!