Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti Brood Recept
Een heerlijk recept voor spaghetti brood.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
30
minuten
min
Totale Tijd:
45
minuten
min
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Italian, Italiaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
400
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
200
g
Spaghetti
1
stuk
Brood
Groot
100
g
Geraspte kaas
2
el
Olijfolie
2
teentjes
Knoflook
Fijngehakt
Zout en peper
Naar smaak
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
Snijd het brood in de lengte doormidden en hol het uit.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook kort aan.
Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan en meng goed.
Vul het uitgeholde brood met de spaghetti en bestrooi met geraspte kaas.
Bak het brood in de oven gedurende 15-20 minuten tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Voedingswaarde
Calories:
400
kcal
|
Carbohydrates:
50
g
|
Protein:
15
g
|
Fat:
15
g
|
Saturated Fat:
5
g
|
Cholesterol:
20
mg
|
Sodium:
300
mg
|
Potassium:
200
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sugar:
5
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
150
mg
|
Iron:
3
mg
Trefwoorden
Spaghetti, Brood
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!