Snickerdoodle Koekjes Recept
Heerlijke, zachte koekjes met een kaneelsuikerlaagje.
Print Recept
Pin Dit
Koekjesdeeg
- 225 g boter op kamertemperatuur
- 200 g suiker
- 100 g bruine suiker
- 2 eieren
- 1 tl vanille-extract
- 300 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- 0.5 tl zout
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Klop de boter en suikers luchtig in een grote mengkom.
Voeg de eieren en vanille-extract toe en mix goed.
Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe en mix tot een deeg.
Maak kleine balletjes van het deeg.
Rol de balletjes door de kaneelsuiker en leg ze op de bakplaat.
Bak de koekjes 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 2g | Fat: 7g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 70mg | Potassium: 40mg | Fiber: 0.5g | Sugar: 12g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 20mg | Iron: 0.5mg
Snickerdoodle, Kaneelkoekjes