Ga terug
+ servings
roti-brood-recept

Roti Brood Recept

Een eenvoudig en heerlijk recept voor zelfgemaakt roti brood.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Indian, Indiaas
Porties: 4 porties
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 2 cups All-purpose flour
  • 1 cup Water warm
  • 1 teaspoon Salt
  • 2 tablespoon Oil

Instructies 

  1. 1. Meng de bloem en het zout in een kom.
  2. 2. Voeg langzaam het warme water toe en kneed tot een zacht deeg.
  3. 3. Laat het deeg 10 minuten rusten.
  4. 4. Verdeel het deeg in gelijke stukken en rol ze uit tot dunne cirkels.
  5. 5. Verhit de koekenpan op middelhoog vuur en bak de roti's tot ze goudbruin zijn aan beide kanten.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 3g | Saturated Fat: 0.5g | Sodium: 300mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Calcium: 10mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Bread, Brood
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!