Roomgevulde Cupcakes Recept
Heerlijke cupcakes gevuld met romige vulling, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Cupcakes
- 200 g bloem
- 200 g suiker
- 100 g boter op kamertemperatuur
- 2 eieren
- 1 tl vanille-extract
- 1 tl bakpoeder
- 120 ml melk
Vulling
- 200 ml slagroom
- 2 el poedersuiker
Verwarm de oven voor op 180°C en plaats papieren vormpjes in een muffinvorm.
Klop de boter en suiker romig. Voeg de eieren één voor één toe en klop goed door.
Voeg de vanille-extract toe. Meng de bloem en bakpoeder en voeg dit afwisselend met de melk toe aan het botermengsel.
Verdeel het beslag over de vormpjes en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Hol de afgekoelde cupcakes uit en vul met de slagroom.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Cupcakes, Roomgevulde Cupcakes